Heeler Harrastajat etsii tekijöitä!

25.9.2024

Heeler Harrastajat-lehti etsii päätoimittajaa ja aputoimittajia nykyisen lehtitiimin antaessa tilaa uusille tekijöille!

Lehti tarjoaa heeler-yhdistyksen jäsenille neljästi vuodessa hienon lukupaketin, johon toimituksen tiimillä pyritään löytämään juuri heelerin omistajia kiinnostavia aiheita ja juttuja. Lehteä tehdään vapaaehtoisvoimin, toimikuntien ja jäsenistön avustuksella. 

Kiinnostaako Sinua kirjoittaminen ja koiramaailman asiat heeler-harrastajan näkökulmasta? Sinulta löytyy intoa ideoida ja vaikuttaa lehden sisältöön. Ammattilainen ei tarvitse olla, otamme innolla vastaan kaikenlaiset tekstit ja tarinat! 

- Asuuko teillä kenties oman elämänsä heeler-sankari, jonka puuhasteluista voisimme lukea lehdestä? Tai harrastatko jotain lajia/lajeja heelerisi kanssa, niistä kuulisimme mieluusti lisää! Jokaiseen numeroon ei tarvitse välttämättä luoda sisältöä, vuorotellaan porukalla! 

Uusia kirjoittajia ja tekijöitä perehdyttää tehtävään huikea nykyinen kaksikkomme Tuija ja Outi, ja perehdytys alkaakin heti, pääset mukaan joulunumeron tekoon! Päästäksesi mukaan, ilmoita halukkuudesta 20.10. mennessä ottamalla rohkeasti yhteyttä yhdistyksen hallitukseen heeler.yhdistys(a)gmail.com tai lähesty suoraan yhdistyksen hallituksen jäseniä.

Ps. käy kurkkaamassa lehtemme avoin numero (4/23) täällä.

Tuoreimman lehden löydät tietysti mm. jäsensivuiltamme.