Lehti

Heeler Harrastajat -lehti

Suomen Lancashire Heeler -yhdistyksen jäsenlehden nimi on Heeler Harrastajat, ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Vanhoja numeroita voi ostaa yhdistyksen tarvikemyynnistä.

Toimituskunta

Marketta Lähdekorpi (vast.), Tinja Veikkolainen, Raisa Pukema

sähköposti
heeler.harrastajat(ät)gmail.com

Taitto

Maarit Mikkonen

Aineisto

Kaikki jäsenten kirjoittamat heeleraiheiset jutut ja kuvat ovat erittäin tervetulleita! Aineisto lähetetään osoitteeseen heeler.harrastajat(ät)gmail. com.

Heeler News
”Heeler News” -palstalla julkaistaan veloituksetta jäsenten uutisia (esim. tuonnit ja viennit, pentueet, näyttelysaavutukset ja koetulokset). Ei myynti-ilmoituksia. Lisäksi ilmaiseksi julkaistaan veteraanisynttärit (yli 7 v.) ja muistokirjoitukset kuvan kera. Uutiset lähetetään osoitteeseen heeler.harrastajat(ät)gmail.com ja otsikoidaan ”HEELER NEWS”.

Ulkomailla menestyneet

Julkaisemme Suomessa kasvatettujen ja/tai Suomessa asuvien heelerien tuloksia ulkomaisista näyttelyistä tai kilpailuista/kokeista kootusti ”Ulkomailla menestyneet”-palstalla.  Toimitus kokoaa Koiranetistä, sinne kirjautuvat tulokset. Jos koirasi tulos ei ole kirjautunut Koiranettiin ja/tai haluat saada tuloksen yhteyteen koirasi kuvan, toimita tiedot ja/tai kuva ennen lehden aineistopäivää osoitteeseen heeler.harrastajat(ät)gmail.com .

Vuonna 2018 lehti ilmestyy

Nro 1 maaliskuussa
Nro 2 kesäkuussa
Nro 3 syyskuussa
Nro 4 joulukuussa

Aineistojen jättöpäivät 2018

Nro 1 – 10.2.
Nro 2 – 10.5.
Nro 3 – 10.8.
Nro 4 – 3.11.

Ilmoitushinnat

Ilmoitukset värillisiä kaikilla sivuilla ja ilmoitushinnat laskutetaan erillisellä laskulla.

Jäsenistölle
koko aukeama 40€