Jäsenasiat

Jäsensihteeri

Otathan yhteyttä jäsensihteeriin, jos sinulla on esimerkiksi jotain kysyttävää liittyen jäsenetuihin, Heeler Harrastajat -lehtesi ei ole löytänyt perille tai jäsenmaksusi kanssa on jotain ongelmia.

Julia Vanhapaasto
heeler.jasensihteeri(at)gmail.com
puh. +358(0)505374143
Kyyhkysmäki 4 C 26,
02650 ESPOO

Jäsenmaksu 2017

Jäsenmaksu kattaa aina kuluvan vuoden. Jäseneduista ja maksun suorittamisesta tarkemmin alempana.

Jäsenlaji Hinta Mihin oikeuttaa
Vuosijäsen 25€ Täysjäsenyys
Kaikki yhdistyksen jäsenedut
Nuorisojäsen (alle 18v)¹ 25€
Ainaisjäsen 250€
Kasvattajan ilmoittama pennunostajajäsen 10€
Perhejäsen 10€ Yhdistyksen tarjoamat edut lukuun ottamatta Heeler Harrastajat -lehteä. Samassa osoitteessa on asuttava SLHY ry:n täysjäsen!
Liittymismaksu 10€
Koskee kaikkia uusia jäseniä paitsi kasvattajan ilmoittamia pennunostajia.

Liittymismaksu on maksettava myös silloin, jos jäsenyys on päässyt katkeamaan. Näin käy siinä tapauksessa, että esimerkiksi vuonna 2015 jäsenenä ollut henkilö on jättänyt suorittamatta vuoden 2016 jäsenmaksun.

Nuorisojäsenien tapauksessa pyydetään, että jäsen vielä ilmoittaisi jäsensihteerille syntymäaikansa, jotta jäsenlaji päivittyy automaattisesti vuosijäseneksi sinä vuonna, kun jäsen on täyttänyt 18 vuotta. Jäsenetuihin tai muuhun vastaavaan kyseinen jäsenlajin muutos ei vaikuta lukuun ottamatta äänioikeuden saamista yhdistyksen jäsenkokouksissa; nuorisojäsenillä ei ole kyseistä äänioikeutta.

Suomen Lancashire Heeler -yhdistyksen jäsenedut

• Heeler Harrastajat –lehti, 4 nroa/vuosi
  • ilmoitukset Heeler Harrastajat –lehteen jäsenhinnoin
  • oikeus osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhinnalla
  • neuvontapalvelu

Jäsenmaksun suorittaminen – vanhat jäsenet

Jäsenmaksulasku lähetetään jäsenille vuosikokouksen jälkeen, yleensä huhtikuun aikana. Jäsenmaksu maksetaan laskun ohjeiden mukaan. Maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen sääntöjen määräämässä ajassa varmistat jäsenyytesi voimassaolon, äänioikeutesi yhdistyksen jäsenkokouksissa ja oikeuden jäsenetuihin.

Onko yhteystietosi muuttuneet ja ne pitäisi päivittää jäsenrekisteriin? Ilmoita tiedot SÄHKÖISEN JÄSENTIETOLOMAKKEEN kautta.

Vuoden 2016 kasvattajan ilmoittama pennunostajajäsen maksaa itse vuoden 2017 jäsenmaksunsa.

Jäseneksi liittyminen – uudet jäsenet

Uudet ja uudelleen liittyvät jäsenet

Yhdistykseen liityttäessä täytetään jäsenanomuskaavake.
Yhdistys lähettää laskun kun hakemus on käsitelty.

Kaavake on tarpeen myös uudelleen yhdistykseen liittyviltä, vaikka sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti olivat samat kuin aiemmin.

Kasvattajan ilmoittama pennunostajajäsen

Suomen Lancashire heeler yhdistyksen sitoumuskasvattajat liittävät  kasvattiensa omistajat yhdistyksen jäseniksi ja maksavat heidän ensimmäisen jäsenyysvuotensa pennunostajajäsenmaksun. Oheiseen lomakkeeseen kasvattajan ilmoittamille pennunostajajäsenille mahtuu viiden henkilön yhteystiedot allekirjoituksineen, jos liitettäviä jäseniä on useampia, ole ystävällinen ja täytä toinen lomake.

Kasvattaja täyttää jäsenanomuskaavakkeensa  ja pyytää pennunostajan allekirjoituksen: Jäsenanomuskaavake kasvattajan ilmoittamille pennunostajajäsenille (.pdf)

Täytetty lomake toimitetaan jäsensihteerille postitse tai skannattuna sähköpostitse osoitteeseen heeler.jasensihteeri(at)gmail.com. Muista allekirjoitukset,  toimitusosoitteet on merkitty myös lomakkeeseen. Yhdistys lähettää kasvattajalle laskun pennunostajien jäsenmaksuista.

Jäsenten hyväksyminen

Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Hakemukset menevät jäsensihteerin kautta.