Heelerleiri 7.7. – 9.7.2017, Virrat

TERVETULOA HEELERISTIEN VUODEN KOHOKOHTAAN, PERINTEISELLE HEELERLEIRILLE VIRROILLE MARTTISIIN!

LEIRIVIIKONLOPUN OHJELMASSA:
PERJANTAI 7.7.
Saapuminen & majoittuminen
Tervetulokakkukahvit
Koirahierontakurssi (TH Dog & Deco)
Päivällinen
Vapaata seurustelua
Grillailua nuotiolla

LAUANTAI 8.7.
Aamupala
Vesipelastuskoulutusta (Mia Flink & co)
Lounas
Vesipelastus jatkuu
Iltapäiväkahvit
Leikkimieliset leirikisat
Päivällinen
Perinteinen heelerien uintimestaruuskisa
Grillailua & sauna
Leiriarpajaiset

SUNNUNTAI 9.7.
Aamupala
DOGBIC
Lounas
Lähtökahvit

Leirinäyttelyä ei tänä vuonna järjestetä, koska meillä on ensimmäistä kertaa oma kristallierikoisnäyttelymme heinäkuun lopussa. Tuttuun tapaan viikonloppuun sisältyy kuitenkin taas paljon mukavaa yhteistä puuhaa koiriemme kanssa sekä maittavat ruokatarjoilut.

Perjantaina aloitetaan rennosti opiskelemalla koirien hierontaa Tiina Hynnisen opastuksessa. Lauantaina Mia Flinkin ja Rokka-pojan johdolla pääsemme tutustumaan vesipelastuksen saloihin ja sunnuntaina on mahdollisuus tutustua Dogbiciin. Leikkimieliset leirikisat kisataan taas sekä heelerien perinteiset uintimestaruuskisat. Ja tietysti legendaariset leiriarpajaiset.

Virtain Marttisissa majoitumme järvenrantahirsihuviloihin. Ympärillä upeat lenkkeily- ja uintimahdollisuudet. Iltaakin ehditään istumaan taas mukavassa heelerporukassa.

Mukaan siis vanhat konkarit ja uudet kasvot. Leirillä on mukava nähdä kasvotusten täällä somen maailmassakin jo hiukan tutuksi tulleita rotutovereita.

Ilmoittautuminen leirille avataan kesäkuun alussa. Lisätietoa siitä ja leirin hinnoista sekä tarkempi aikataulu kevään aikana.

Tiedustelut: heeler.leirit(at)gmail.com