Veteraaniheelerien silmätarkastus – paikkoja jäljellä

SLHY ry. haastaa veteraaniheelerien omistajat tarkastuttamaan koiriensa silmät ja korvaa veteraanikoiran silmätarkastuksen seuraavasti:

Koiran tulee olla silmätarkastushetkellä täyttänyt 8-vuotta ja sen edellisestä silmätarkastuksesta tulee olla kulunut vähintään yksi vuosi, uroksen tulee olla kastroimaton. Koiran omistaja on Suomen lancashire heeler yhdistyksen jäsen. Koiran kasvattaja on sitoumuskasvattaja tai ainakin on ollut sitoumuskasvattaja koiran syntymähetkellä tai koira on sitoumuskasvattajan omistama tuontikoira.

Toimi näin:
– Varaa koirasi virallinen silmätarkastus haluamaltasi silmätarkastuseläinlääkäriltä itse.
– Kolmenkymmenen (30) 8-vuotta täyttäneen koiran virallisen silmätarkastuksen kulut korvataan, varaa koirasi paikka näiden 30:n joukosta ilmoittautumalla osoitteeseen julia.vanhapaasto@hotmail.com, ilmoita koirasi rekisterinumero, nimi, edellisen silmätarkastuksen ajankohta sekä koiran omistajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. HUOM! Vain ennen tarkastusta mukaan ilmoittautuneiden koirien silmätarkastuskulut korvataan.
– Kuittia vastaan korvataan virallisen silmätarkastuksen eläinlääkärikulut, ei esim. matka- tai muita kuluja.
– Toimita kuitti silmätarkastuksesta sekä kopio silmätarkastuslausunnosta (skannattuina tai valokuvina) vuoden loppuun mennessä rahastonhoitajalle osoitteeseen heeler.laskutus@gmail.com.

KAMPANJA ON VOIMASSA VUODEN 2018 LOPPUUN TAI NIIN KAUAN KUNNES 30:N TARKASTETTAVAN VETERAANIN KIINTIÖ ON TÄYNNÄ!

Ps. haasteen laajutta rajattiin paitsi rahasyistä, myös halusta palkita tiukkoihin yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita sitoumuskasvattajia.