Haussa joukkue Helsingin Seudun Kennelpiirin agilityn piirinmestaruuskilpailuihin!

Helsingin Seudun Kennelpiirin agilityn piirinmestaruuskilpailut järjestetään Helsingissä Hurtta-areenalla 1.-2.9.18. Lauantaina 1.9. järjestetään joukkuekilpailu, johon Suomen Lancashire Heeler yhdistys (SLHY) lähettää joukkueen pikkumini-kokoluokkaan. Joukkueeseen valitaan neljä varsinaista koirakkoa ja yksi varakoirakko.

Ensisijaisesti valitaan 3-luokassa kilpailevia koiria, mutta joukkueeseen voidaan valita myös alemmissa luokissa kilpailevia koiria. SLHY maksaa joukkueen osallistumismaksun.

Valintakriteerit joukkueen koirakoille ovat seuraavat:

– koiran omistajan ja ohjaajan on oltava SLHY:n jäseniä
– ohjaajalla on oltava voimassa oleva agilityn kilpailulisenssi
– koiralla on oltava mittaustodistus, jolla osoitetaan oikeus osallistua pikkumini-kokoluokkaan
– koiran tai ohjaajan asuinpaikalla ei ole merkitystä, mutta koira ei saa osallistua vuonna 2018 muun kennelpiirin piirinmestaruuskilpailun joukkuekilpailuun
– koiran on oltava tunnistusmerkitty ja rekisteröity Kennelliiton rotukoirarekisteriin
– joukkueeseen valitaan neljä eniten 0-tuloksia (ensisijaisesti 3-luokassa) pikkumini-kokoluokassa kerännyttä koirakkoa. Mikäli useammalla koirakolla on nollatuloksia yhtä paljon, agilityradoilta saatujen tulosten määrä ratkaisee. Mikäli useammalla koirakolla on myös agilityratojen nollatuloksia yhtä paljon, arpa ratkaisee joukkueen jäsenen. Varakoirakoksi valitaan viidenneksi eniten nollatuloksia kerännyt koirakko.

Ilmoittautumiset joukkueeseen lähetetään sähköpostilla maija.summa@helsinki.fi viimeistään 19.8.18. Ilmoittautuminen otsikoidaan ”SLHY piirinmestaruusjoukkue 2018” ja ilmoittautumisessa mainitaan koiran kutsumanimi, rekisterinumero, ohjaajan nimi ja ohjaajan kilpailulisenssin numero. Lisäksi sähköpostiin liitetään koiran kilpailukirjasta kuva, jossa näkyy koiran tunnistustiedot ja nollatulokset pikkumini-kokoluokassa. Jos koiralla on vuoden 2018 osalta nollatuloksia kahdesta eri kokoluokasta, ilmoittajan tulee mainita sähköpostiin, mitkä tuloksista on saavutettu pikkumini-kokoluokassa. Joukkueeseen valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostilla viikon 34 aikana.

Toivottavasti saamme paljon ilmoittautumisia innokkailta koirakoilta!

Kuvassa Lobo (Myheels Applejack), kuvaaja Anne Barck